Medel menajerini çağırdı

Beşiktaş'ta Gary Medel'in takımdan ayrılmak için hazırlık yaptığı ve mutsuz olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Gary Medel'in takımdan ayrılmak için hazırlık yaptığı ve mutsuz olduğu belirtildi. 

Milliyet'in haberine göre, Siyah-Beyazlı takımda Gary Medel en önemli gündem maddelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş’ın devre arasında teklif alan oyuncularından biri olan fakat yönetimin gitmesine izin vermediği Medel’in bu konuda büyük pişmanlık yaşadığı öğrenildi.

Şilili futbolcunun bu durumun ardından menajerini İstanbul’a çağırdığı öğrenildi.

Bursaspor maçını da izleyen Medel’in menajerinin, siyah-beyazlı futbolcunun birikmiş bazı alacaklarının konuşulması için çağırıldığı ortaya çıktı.

West Ham’dan gelen transfer teklifinin sonrasında, yönetimin kendisine, “Biz futbolu burada bırakmanı istiyoruz ve ayrıca sana kaptanlık de vermek istiyoruz” telkinlerinden etkilenip, Beşiktaş’ta kalan Medel’in, sezon sonu takımdan ayrılmak istediği bildirildi.

Şu an için Çin’den gelen teklifi kabul etmeyen tecrübeli oyuncunun, 2020’de biteceği açıklanan sözleşmesinin, son senesinin opsiyon olması nedeniyle, ayrılmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Son iki maçtır yerini Atiba’ya kaptıran ve bunun için de mutsuz olan 32 yaşındaki Gary Medel, opsiyon hakkı karşılıklı olduğu için, kendisinin bu opsiyonu kullanmak istemediğini menajerine ilettiği vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI