Medel'den Şampiyonluk yorumu: Galatasaray...

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel İtalya basınına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel İtalya basınına açıklamalarda bulundu.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan yıldız oyuncu İnter'de yaşadıklarından, Beşiktaş'tan ve şampiyonluk yarışından söz etti.

Inter'in çok fazla antrenör ve yönetici değişikliğine gittiğini ve bu yüzden istikrarı yakalayamadığı için başarıya ulaşamadığını söyleyen Medel, Galatasaray'ın eski antrenörü Mancini için, "O İtalya'da ve yurtdışında kupalar kazanmış bir antrenördü. Gitmesi İnter için iyi olmamıştı" dedi. İtalya'daki yıllarına ait en büyük üzüntüsü de sorulan oyuncu "İnter gibi kupalar kazanmaya alışık bir takımda hiç bir şey kazanamamış olmak" yanıtını verdi.

Türkiye'deki yaşamından memnun olduğunu belirten oyuncu, ailesinin de İstanbul'da olduğunu ayrıca İnter'den yakın arkadaşı Nagatomo'nun da İstanbul'a gelmesinden ötürü mutlu olduğunu söyledi..

Neden Beşiktaş'ı tercih ettiği sorulan Medel; Sevilla, Espanyol, Malaga gibi takımlardan teklif almıştım. Ancak ben üst seviyede futbol oynamaya devam etmek istiyordum. Bu sebeple Beşiktaş'ı tercih ettim dedi.

Süper Lig'in seviyesi hakkında da yorum yapan oyuncu; Açıkçası çok daha kolay bir lig bekliyordum. Buradaki rekabeti görünce şaşırdım. Takıma girmem dahi zaman aldı şeklinde konuştu.

Son olarak ligdeki şampiyonluk şanslarına değinen Medel; 4 takımın da iddiası var. Potansiyel olarak belki de en kuvvetli takımız ama şu anda şampiyonluk için en iddialı konumdaki takım Galatasaray dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI