Medel'e şok suçlama

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Gary Medel’in Milli Takıma seçilecek oyuncular konusunda müdahalesi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Gary Medel’in Milli Takıma seçilecek oyuncular konusunda müdahalesi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.  Ülke basınında yer alan haberlerde Medel ve Artur Vidal’ın Şili Milli Takım’an davet edilecek oyuncular konusunda etkili olduğu ileri sürüldü.

Milliyet gazetesinin Şili basınından derlediği haberlerde 12 Ekim’de Peru ile oynanacak kadrosuna Marcelo Diaz ve Caludio Bravo gibi isimlerin dahil edilmemesi Medel’e bağlandı. Teknik direktör Reinaldo Rueda’nın seçimlerine müdahale olduğunu savunulan haberde “Medel, Şili Milli Takımı’na oyuncu almak ve oyuncu çıkarmakla suçlanıyor” başlıklarıyla duyuruldu.

Gary Medel’den açıklama

Öte yandan iddialar hakkında yıldız oyuncu, bunların gerçek olmadığını vurgulayarak, şunları ifade etti: “Ben teknik adamların tercihlerine her zaman saygı duymuşumdur. Milli takımda biz kimseyi veto etmiyoruz, kabadayı değiliz. Gazetecilerin ben ve Vidal’ın oyuncuları veto ettiğimizi söylemeleri can sıkıcı bir durum. Hiçbir zaman bir futbolcuya almayın gibi bir şey söylemedim”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI