Medel'in Hayatı Film

Sabah Gazetesi'nden Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın yeni transferi Gary Medel'le ilgili çarpıcı bir habere imza attı.

3 yıllık imzayı atan ve coşkuyla karşılanan Medel, agresifliği ve hırsıyla tanınıyor. Gençliğinde zor günler yaşayan Şilili, şimdi ise çocukların suça bulaşmaması için yoğun çaba harcıyor. Eskilerin hızlı genci Gary, artık Santiago'da bir büyük abi ve bir kahraman

Dün İstanbul'a gelen Beşiktaş'ın yeni transferi Gary Medel, Avrupa'da takımlarına duyduğu aidiyet, mücadele ruhu ve hırsıyla tanınan bir isim... Zorlu bir çocukluk nedeniyle özellikle gençliğinde hareketli ve hızlı bir hayata sahip olan Medel geldiği yeri de hiç unutmayan biri. Doğduğu şehir olan Santiago'da adeta bir kahraman olarak görülen 29 yaşındaki oyuncu, gençlerin suçla temas etmemesi ve okuyabilmesi için maddi imkanlarını seferber ediyor. Çok sayıda çocuğa burs imkanı sağlayan Medel, hayatının olgunluk dönemine girmiş durumda ve Beşiktaş'a katkı vermeye hazır. Şilili, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın için yapılacak imza töreniyle 3 yıllık imza atacak. Medel sezon başına 3 milyon Euro para alacak. Beşiktaş'ın yeni transferinin ilk sözleri ise şöyle oldu: "Yeni bir maceraya başlıyorum."


MEDEL'İN HIZLI HAYATI

DİSKOTEKTE KAVGA (25.05.2007) 
 Kanada'da düzenlenen Dünya 20 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'na gitmeden önce Santiago gece hayatının kalbinin attığı BellaVista mahallesinde karıştığı bir diskotekkavgasında vücuduna birçok darbe aldı. Oyuncu ertesi gün milli takım teknik direktörü Jose Sumantay tarafından affedildi ve Kanada'ya götürüldü. 

HÜKÜMET KRİZİ ÇIKARDI (20.07.2007) 
 Dünya 20 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda Şili takımıyla yarı finale yükseldi. Maçın 15. dakikasında yerde yatmakta olan Arjantinli Mercado'ya tekme sallayarak kırmızı kart gördü. Maçtan sonra Kanada polisiyle tartışan Şili kafilesinden birçok isim gözaltına alınırken; Medel, gazetecilere vücudundaki darbeleri göstererek polisi şikayet etti. Olaydan sonra Şili ve Kanada hükümetleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. 

ARKADAŞINDAN KAFA YEDİ! (25.08.2007) 
 Universitario derbisinde Universidad de Chile'nin ilk golünde hatası bulunan Medel, takım arkadaşı Eros Perez ile saha içinde tartıştı. Perez'in damarına basan Medel, bunun bedelini sert bir kafa darbesi alarak ödedi. Hakemin gözünden kaçan bu olay, Medel'i ateşlemiş olacak ki karşılaşmanın ikinci yarısında attığı iki golle galibiyetteönemli rol oynadı. 

RAKİBİNE TÜKÜRDÜ (01.09.2007) 
 Universidad Catolica-Deportes Concepcion karşılaşmasında rakibi Patricio Almendra'ya tükürdü ve 6 müsabakadan men cezası aldı. 

KAZADA ARABADAN FIRLADI (03.01.2009) 
 Otomobiliyle kaza yaparak araçtan dışarı fırladı. Şili basını oyuncunun alkol problemini yenemediğini iddia etse de polis bunu yalanladı. Medel ambulansla hastaneye kaldırılırken bir yıldır alkol kullanmadığını ve uyuyakaldığını söyledi. Arabada büyük hasar oluştu. 

FUTBOLCU OLMASAYDIM! (06.01.2009) 
"Futbolcu olmasaydım ya uyuşturucu kaçakçısı ya da hırsız olurdum" sözleriyle gündem oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI