Mehmat Demirkol'dan çarpıcı Beşiktaş yorumu

Ünlü yorumcu Mehmet Bemirkol, Beşiktaş'ta usta ayak sayısının azaldığını iddia etti.

Fanatik gazetesi yazarı ve beIN Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş’ın sahasında Akhisarspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Akhisarspor maçını yorumladı 

Siyah-beyazlı takımda geçen sezonlara göre yetenekli oyuncu sayısının azaldığına dikkat çeken Demirkol, beIN Haber’de dünkü maçlar ilgili olarak özetle şunları ifade etti: “”Beşiktaş’ta geçen sezonlara göre eksik olan şey, yetenekli oyuncu sayısı. Hücum yapabilmek için 3 özelliğe ihtiyaç vardır. İyi pozisyon alma, etkili pas trafiği ve kreatif işler yapabilecek oyuncular. Quaresma, Gomez, Oğuzhan gibi. Beşiktaş’ta ilk iki özellik var. Zaten Şenol Güneş takımlarında bunlar hep olur. Fakat geçtiğimiz yıllara göre yetenekli ve ekstra işler yapacak oyuncu sayısının az olması. Larin çalışkan çocuk, bu kadroda yer bulur.”

Alvaro Negredo’nun yedekte beklemesi

Öte yandan Siyah-beyazlı ekipte kadroda düşünülmeyen Negredo hakkında ise Demirkol, “Kadroda Negredo varken Larin’in oynamaması sadece futbolun adaletiyle anlatılacak bir şey değil. Başka şeyler var orada.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI