Mensah İçin Pazarlık Günü

Kayserispor'un yıldızı Bernard Mensah için bugün İstanbul'da dev bir transfer zirvesi olması bekleniyor. Ganalı orta sahanın transferini görüşmek üzere Kayserisporlu yetkililer ile Beşiktaş ile Galatasaray masaya oturacak. Bu sezon 25 lig maçında 5 gol ve 8 asist ile oynayan 25 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'ta ise Erdal Torunoğulları görüşmeleri yürütürken her iki kulüp de takas içeren tekliflerini iletmişti. Bu kez yüz yüze yapılacak görüşmelerin ardından oyuncunun yol haritasının da netleşmesi bekleniyor. Oyuncunun eski kulübü Atletico Madrid'in elinde 'bir sonraki transferden %40 pay' kozunun bulunması nedeniyle her iki kulüp de bu duruma çare arıyor.

Kayserispor'un yıldızı Bernard Mensah için bugün İstanbul'da dev bir transfer zirvesi  olması bekleniyor. Ganalı orta sahanın transferini görüşmek üzere Kayserisporlu yetkililer ile Beşiktaş ile Galatasaray masaya oturacak. Bu sezon 25 lig maçında 5 gol ve 8 asist ile oynayan 25 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'ta ise Erdal Torunoğulları görüşmeleri yürütürken her iki kulüp de takas içeren tekliflerini iletmişti. Bu kez yüz yüze yapılacak görüşmelerin ardından oyuncunun yol haritasının da netleşmesi bekleniyor. Oyuncunun eski kulübü Atletico Madrid'in elinde 'bir sonraki transferden %40 pay' payının bulunması nedeniyle her iki kulüp de bu duruma çare arıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI