Mensah: Kazanmalıyız

Beşiktaş Rio Ave maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında futbolculardan Bernard Mensah çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Rio Ave maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında futbolculardan Bernard Mensah çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mensah, Rio Ave maçına hazır olduklarını ve bu önemli karşılaşmayı  kazanmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde oynayacağı Rio Ave maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. İlk olarak Bernard Mensah medya mensuplarının  karşısına çıktı ve Rio Ave maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İşte Mensah'ın Rio Ave maçı ile ilgili değerlendirmeleri:

"Mücadeleye hazırız. Bu tarz maçlar kolay olmuyor. İyi bir rakip, Portekiz'den biliyorum ve tanıyorum. İyi kontratağa çıkan bir ekip. İç sahada olmamıza rağmen kolay bir maç beklemiyoruz ama biz kazanacağız. Benim için Sergen hocanın benden istediği görev neyse elimden geldiğince yaparım. 6, 8, 10 hepsinde oynayabiliyorum. Teknik direktörümün benden istediğini yapabiliyorsam benim için yeterli. Atletico Madrid'e ilk gittiğimde gençtim, futbola dair çok şey öğrendim. Genç yaşta gitmeme rağmen çok büyük beklenti vardı. Kendimi geliştirdim, geliştirmeye çalışıyorum. Bulunduğum noktada daha farklı bir oyuncuyum, kendimi geliştirdim. Burada bulunduğum noktadan sonra kendimi daha fazla geliştirdikten sonra Avrupa'da daha iyi bir kulüpte de oynamayı tabii ki de isterim."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI