Mert Günok'tan Garanti

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Mert Günok, takım olarak kötü günlerin geride bırakacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Ajax'ı konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. 90 dakikasının ardından Siyah-Beyazlı ekibin tecrübeli file bekçisi Mert Günok basın mensuplarnına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş sahasında Ajax'ı ağırladı. 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1 mağlup ayrılan Siyah-Beyazlı ekipte Mert Günok karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki küçük hataların gol ile sonuçlandığını dile getiren Mert Günok, bir sonraki maçla birlikte yükselişe geçmeleri gerektiğini belirtti.

Mert Günok'un açıklamaları şu şekilde:

"Maça iyi başladık, iyi götürdük, golü de bulduk. Seyircimizin karşısında güzel maç oldu. Bu seviyede Şampiyonlar Ligi'ndeki küçük hatalar gol oluyor."

"Kötü gidişatımıza göre eskiye nazaran daha sağlam bir Beşiktaş vardı sahada. Her kötü gidişatın bir sonu var. Ben bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum. Bir sonraki maçla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor. Birbirimize söz verdik."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI