Merve Taşkın Beşiktaş için amuda kalktı

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni sosyetik güzel Merve Taşkın, Galatasaray'ın yıldızı Emre Mor'u video ile ifşalamıştı.

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni sosyetik güzel Merve Taşkın, Galatasaray'ın yıldızı Emre Mor'u video ile ifşalamıştı. Bu sefer de Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi sonucunda amuda kalktı. (Fotoğraflar Instagram'dan alınmıştır)
Galatasaray'ın bir çok yıldız gibi beklentilerini yükselttiği Emre Mor, 3. kez ifşa olmuştu. Emre Mor bu sefer sosyal medya fenomen Merve Taşkın tarafından ifşa edilmişti.
Daha önce Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ifşa eden ve buluştuğunu iddia eden Merve Taşkın bu sefer Emre Mor'u ifşalamıştı.
Emre Mor'u videolu bir şekilde ifşalayan Merve Taşkın uzun bir yazıyla da bunu paylaşmak zorunda kaldığı dile getirmişti.
Twitter hesabından videoyu paylaşan Merve Taşkın, "Bu tweet gizli bir şeyi paylaşmak sayılmaz onu yapmak istesem başka türlü paylaşım yapabilirdim ama amacım o değil olmazda amacım enişte adayınızla sizi tanıştırmak daha bir şey belli değil ama bakalım nasip kısmet. Önce görüşmek için müsait olmam gerekiyor tabi sanırım 😂" yazmıştı.

AMUDA KALKTI
Koyu bir Beşiktaşlı olan Taşkın, takımının galibiyeti sonrası amuda kaklkarak verdiği pozu paylaştı. Arkadaşının yardımıyla yaptığı hareketi "Beşiktaş 1-0 kazanırsa amuda kalkarım demiştim sözümde durdum ama en fazla bu kadar oluyor" notuyla paylaştı.



Merve Taşkın kimdir?
Emre Mor'u kim ifşaladı İnstagram fenomeni olan Merve Taşkın, instagramda 600 bine yakın, twitter'da 200 bine yakın takipçisi var.
Öte yandan geçen Merve Taşkın, geçen haftalarda katıldığı bir YouTube kanalında Loris Karius'la buluştuğunu söyleyerek "Her şey attığım bir tweetle başladı. Daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce güvenemedi galiba ve daha güvenilir yer olan Snapchat'ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk" demişti.
Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Merve Taşkın'dan "Yok artık" dedirten itiraf gelmişti.
Instagram'da hikaye paylaşan Taşkın, "Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim" demişti.
Bir arkadaşı "Ne diyorsun? Sil şunu" şeklinde mesaj attı, Merve Taşkın ise "Ne var bunda sanki bakire insan kaldı. Beni yargılayabilecek bakire insan yok ki yargılasın" yazdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI