Merve Taşkın: Karis'la buluştum!

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius’un sosyal medyadan mesaj atması ile gündeme gelen Merve Taşkın, yeni açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius’un sosyal medyadan mesaj atması ile gündeme gelen Merve Taşkın, yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Bir programda konuşan Taşkın, Karius ile görüştüğünü ifade etti.



Her şeyin Karius’a attığı bir tweetle başladığını ifade eden Merve Taşkın, yaşanan olaylar hakkında şunları söyledi: “Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce korktu ve daha güvenilir yer olan Snapchat’ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşamaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk. Görüştüğümüzde sürekli yakın olduğu kadının sevgilisi olup olmadığını sordum o da bana yok dedi. Fakat ikimizin yakınlaşması magazin medyasında büyük yankı uyandırınca tahmin ettiğim oldu ve o sürekli adı geçen kadınla birbirlerini sosyal medyadan silmişler.”

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Alman kalecinin bundan sonra özel yaşamı konusunda daha dikkatli olacağını teknik ekibe ilettiği öne sürülmüştü.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI