Mesut Darendeli'den Fikret Orman'a Yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman mali Genel Kurul'da kendisini eleştiren Mesut Darendeli'ye sert sözlerle yüklenmişti.

Beşiktaş’ın dün gerçekleştirilen mali genel kurulunda yönetime yaptığı eleştiriler nedeniyle Fikret Orman’ın tepki gösterdiği Mesut Darendeli’den cevap geldi. Darendeli, kürsüde Siyah-beyazlı yönetimin yaptığı icraatları eleştiren bir konuşma yapmıştı.

Fikret Orman’ın konuşmasında “Sen bizim arkadaşımızdın? Ne zaman eleştirmeye başladın? Bu şekilde yönetici olamazsın” sözlerine işadamı Mesut Darendeli,  “İyi Beşiktaşlıyım. İyiyi alkışlamayı, yanlışı eleştirmeyi bilirim. Bu özgürlüğe sahibim. Zaten iş yoğunluğum var. Benim başkan veya başka birinden hiçbir şekilde yöneticilik talebim olmadı. Beyan dahi yeterli olur. Varsa öyle bir sözüm ya da talebim ispat etsin ya da ifade etsin kongre üyeliğinden istifa ederim” dedi.

Mesut Darendeli: Yönetime girmek isteyen kişi eleştirmez

İşadamı Darendeli, yönetime girmek isteyen kişinin yönetimi eleştirmeyeceğini belirterek, “Yönetime girmek isteyen kişiler yönetimleri eleştirmez aksine iyi geçinmeye çalışırlar” diye konuştu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI