Milan'da Büyük Şok!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turunu atlaması durumundaki muhtemel rakiplerinden İtalya'nın Milan takımında koronavirüs şoku yaşanıyor! Leo Duarte'nin PCR testinin pozitif çıkması sonrasında Milan takımına test yapıldı. UEFA'ya 13 kişilik liste vermesi gereken İtalyan ekibinde gergin bekleyiş başlamıştı. Yapılan açıklamada Ibrahimovic'in de test sonucunun da pozitif çıktığı açıklandı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden Milan'da Bodo/Glimt maçı öncesi gergin bekleyiş başladı. Leo Duarte'nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından UEFA'nın da direktifiyle tüm oyuncular bugün bir kez daha PCR testine tabii tutuldu. 

İtalyan kulübünden yapılan açıklamada Zlatan Ibrahimovic'in de test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. 

Bu son testin ardından Milan'ın koronavirüs testi negatif çıkan en az 13 oyuncuya ihtiyacının olduğu vurgulandı.

UEFA'nın yayınladığı koronavirüs protokollerine göre; bir takımın maça çıkabilmesi için koronavirüs testi negatif çıkan en az 13 oyuncuya ihtiyacı var. Kulüp, bu sayıdan daha az oyuncuya sahip olursa, daha önce listeye eklemediği altyapıdan oyuncuları da maç kadrosuna yazabiliyor.

Milan, yine de 13 oyunculuk bir esame listesini UEFA'ya gereken saatte teslim edemezse 3-0 hükmen yenik sayılacak.

İtalyan devi, bugün (24 Eylül Perşembe) 21.30'da Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Bu maçın galibi ise Beşiktaş - Rio Ave mücadelesinin kazananıyla UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleşecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI