Milli Takım ve Şenol Güneş

Milli Takım'da Şenol Güneş iddiası

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ismi yine milli takım için geçmeye başladı. Fatih Terim’in milli takımdan ayrılmasından sonrada ismi gündeme gelen tecrübeli hocaya Siyah-beyazlı yönetim izin vermemişti.

Aykut Kocaman da gitti

Dün akşam UEFA Uluslar Ligi’nde İsveç’e 1-0 mağlup olunması ve Türkiye’nin C Ligi’ne düşmesinin ardından Mircea Lucescu’nun geleceği iyice tartışılmaya başlandı. TFF’de sezon sonunda yapılacak başkanlık seçiminin ardından Rumen teknik adam ile yolların ayrılması bekleniyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre milli takım için görev bekleyen hocalardan birisi Aykut Kocaman idi. Rıza Çalımbay’ın görevden ayrılmasından sonra Konyaspor yönetimi, Kocaman’ı bir şekilde ikna ederek takımın başına getirdi.

Tek aday Şenol Güneş

Milli takım için şu anda tek aday ise Şenol Güneş kaldı. Güneş’in Beşiktaş’tan ayrılması halinde milli takım ihtimali gündemdeki yerini koruyor. Başarılı teknik adam da geçtiğimiz aylarda ‘Beşiktaş’tan sonra takım çalıştırmam. Çalıştırırsam milli takım çalıştırırım’ açıklaması yaptığı da göz önünde bulundurulursa milli takıma sıcak baktığı şeklinde yorumlanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI