Miralem Pjani İle Doktoru Arasında Güldüren Diyalog: Ben Tuzlalıyım!

Beşiktaş'ın aksiyon filmlerini andıran Miralem Pjanic transferinde stresli geçen süreçte yıldız futbolcunun tavırları yüzleri gülümsetti.

Miralem Pjani ile doktoru arasında güldüren diyalog "Ben de Tuzla'da oturuyorum!"

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş'ın yeni isimlerin Miralem Pjanic transferinin yankıları sürerken, transfere dair güldüren bir anekdot ortaya çıktı. Transferinin yetiştirilmeye çalışıldığı sırada sağlık kontrolünden geçirilen Pjanic'in doktoru ile yaşadığı diyalog herkesi güldürdü. 

Transferi yetiştirmeye çalışan Beşiktaş İstanbul'a iner inmez Pjanic'i sağlık kontrolünden geçirdi.

Hastanede ise kahkaha tufanı koptu. Gece geldiği sağlık kontrolünde görevli doktor doğum yerini sorarken, dünyaca ünlü yıldız Bosna Hersek şehri olan "Tuzla" yanıtını verdi.

Doktorun heyecanla "Ben de Tuzla'da oturuyorum" demesi üzerine kahkaha koptu. Pjanic gülerek "Hangi Tuzla?" yanıtını verdi. Görevli ise "Pendik'ten sonraki Tuzla" derken, Pjanic ise "Fark etmez, bize her yer Tuzla. Ama benimki Bosna Hersek'te" ifadelerini kullandı.

Bununla beraber Roma'dan takım arkadaşı Salih Uçan'ı çok sevdiğini belirten Pjanic "Kader bizi tekrar buluşturdu. Salih teknik ve çok yetenekli oyuncu. Artık beraber oynayacağız. Beşiktaş'ta" dedi.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI