Miralem Pjanic Beşiktaş'ı İstiyor! Yönetimden 2 Şart

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ın sezon bu başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, kariyerini siyah-beyazlı takımda sürdürmek istediğini yönetime iletti. Oyuncunun 9 milyon Euro'luk maaşının 2 milyon 750 bin Euro'luk kısmını karşılayan Kartal, bu rakamı, 2 milyon Euro seviyelerine çekmek istiyor. Bu nedenle Pjanic-Barcelona görüşmeleri büyük önem taşıyor.

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, kariyerini siyah-beyazlı takımda sürdürmek istediğini yönetime iletti. Sabah'ın haberine göre, Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi de performansından memnun olduğu oyuncuyu 1 yıl daha kiralamaya sıcak bakıyor. Ancak siyah-beyazlıların bu transfer için öne sürdüğü iki şart var…

Birincisi, Pjanic kulübü Barcelona ile pazarlıkları bizzat kendisi yürütecek. İkincisi ise 9 milyon Euro maaşı olan ve bunun 2 milyon 750 bin Euro'luk kısmını Beşiktaş'tan alan 31 yaşındaki futbolcu ve Barcelona indirime gidecek…

Pjanic, ilk şartı kabul ederken diğeri Barcelona ile yapacağı görüşmelerde netlik kazanacak. İspanyol kulübü, Beşiktaş'ın ödemek istediği 2 milyon Euro'yu kabul eder, geri kalan kısmı bir kez daha kendisi tamamlamaya "Evet" derse bu transfer gerçekleşecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI