Missa Beşiktaş'ta

IEM Katowice 2019 Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden Beşiktaş Esports kadın CS: GO takımının beşinci oyuncusu Missa oldu.

Kadın CS: GO takımı kurarak futbol kulüpleri arasında bir ilke imza atan Beşiktaş Esports, Fransız oyuncu Missa‘yı beşinci olarak kadrosuna kattı.

20 Temmuz’da kadın CS: GO takımı kurduğunu açıklayan Beşiktaş Esports, 8 Ocak tarihine kadar aynı kadroyla arenalarda yer aldı. Bu süre içerisinde GIRLGAMER Esports Festival 2018‘de de yer alan takım, 4 takımın mücadele ettiği turnuvada dördüncü sırada yer almış ve €1.000 gelir elde etmişti. 8 Ocak tarihinde ise takımın önemli oyuncularından Kseniya “vilga” Klyuenkova, takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Beşiktaş Esports yönetimi ise kadroyu en kısa zamanda tamamlamak için yeni bir oyuncu arayışına girmişti. Arayışlar 25 Ocak 2019 tarihi itibarıyla son buldu ve Fransız CS: GO oyuncusu Meyssa “Missa” Bellouati ve Beşiktaş Esports’a transfer oldu. Oyuncu, Beşiktaş Esports adına olan ilk maçına ise bugün oynanan IEM Katowice 2019 Avrupa Elemeleri kapsamında çıktı.

Playerbros.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI