Mitrovic'ten Beşiktaş'a mesaj

Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Matej Mitrovic‘in yeni sezonda takımdan ayrılmak için yönetimden izin istediği öne sürüldü.

Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Matej Mitrovic‘in yeni sezonda takımdan ayrılmak için yönetimden izin istediği öne sürüldü. Geçen sezon Siyah-beyazlı ekipte forma şansı bulamadığı için devre arasında Club Brugge’ye kiralanan 24 yaşındaki futbolcu, burada gösterdiği performansla Dünya Kupası’nda mücadele eden Hırvatistan Milli Takım aday kadrosuna çağrılmış ve son anda 24 kişilik kadrodan çıkarılmıştı.

Club Brugge’de şampiyonluk yaşadı

Belçika ekibi, 4.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayınca Hırvat stoper, Beşiktaş’a geri döndü. Sonraki süreçte Club Brugge yönetimi bu oyuncuyu kadrosuna katmak için tekrar girişimlere başladı. Mitrovic ile her konuda anlaşan Belçika temsilcisinin Beşiktaş ile pazarlıklara başladığı ifade edildi.

Beşiktaş, Matej Mitrovic’i satacak mı ?

Fanatik’te yer alan habere göre Club Brugge yönetimi, geçtiğimiz hafta içinde Beşiktaş’a Mitrovic için 3.5 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Belçika ekibi ile her konuda anlaşmaya varan Hırvat stoperin yöneticilerden bu transfer konusunda kolaylık sağlanmasını istediği öne sürüldü. Öte yandan yeni sezon öncesinde stoperde oynayan Dusku Tosic’in satılması, Dünya Kupası’nda mücadele eden Pepe ve Vida’nın gösterdiği performanstan dolayı birçok takımın bu futbolcuları transfer etmek istemelerinden dolayı Siyah-beyazlı yönetim, bu futbolcunun transferine şu anlık sıcak bakmıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI