Montero: Kararımı Sezon Sonunda Vereceğim

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den bir sezonluğuna kiralık olarak transfer ettiği Francisco Montero, siyah beyazlılardan gelen teklifi görünce başka takımla görüşmediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den bir sezonluğuna kiralık olarak transfer ettiği Francisco Montero, siyah beyazlılardan gelen teklifi görünce başka takımla görüşmediğini açıkladı. Montero, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağını sezon sonunda karar vereceğini belirtti.

Beşiktaş'ın Atletico Madrid kulübünden kiraladığı Montero, Ümrainiye tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Genç savunma oyuncusu Beşiktaş'la olan transfer süreci, Türkiye'de oynanan futbol gibi birçok konuda açıklamalarda bulundu. 

İşte Montero'nun açıklamaları:

"Beşiktaş formasını giymek benim için büyük bir mutluluk ve kariyerimde attığım çok büyük bir adım. Başarılı bir şekilde Beşiktaş'ta futbol kariyerime devam etmek istiyorum.

İspanya ve Türkiye'de oynanan futbola baktığımızda büyük farklar var. İspanya'da topla oynanan, daha taktiğe dayalı bir oyun var. Türkiye'ye baktığımızda biraz İngiltere'ye benzer bir durum var. Fiziğe dayalı, hızlı bir oyun oynanıyor.

İdol olarak kendime bana Atletico'da en çok yardım eden oyuncu Diego Godin'i alıyorum. Saha içi ve dışında örnek aldığım isimdir.

Şu anda burada kalma açısından sorulan soruya cevap verecek olursam, bunu konuşmak için henüz çok erken. Önümüzdeki maça odaklandım ben sadece. Belki sezon sonunda böyle bir şey olursa konuşabiliriz.

"EN ZAYIF YÖNÜM..."

En zayıf yönüme bakarsak fizik olarak kendimi geliştirmem gerekiyor. Bir de tabii ki her savunma oyuncusunda olduğu gibi top rakip takımdayken, bizim takımımız baskı yapmıyorsa ve defans arkasına bir top atılıyorsa, arkama atılan toplarda kendimi geliştirebilirim.

Çok gol yiyen takımlarda defanslar ve kaleciler hatalı bulunur ama bu bir takım çalışması. Bunu daha iyi seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Elimden geleni yapıyorum. Teknik direktörümüzün kararı, en iyi iki stoperi seçecek ve onlar oynayacak.

Simeone ile görüşme imkanımız olmadı. Menajerim böyle bir seçeneği bana sunduğu zaman zaten kararımı verdim, başka bir kulübe transfer olmayı düşünmedim.

Kimle rahat oynadığımı söylemek bana düşen bir konu değil. Kiminle oynuyorsam ona adapte olma zorunluluğum var ve onunla beraber oynayacağım."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI