Montero'nun Son Durumu

Ajax maçına ilk 11'de sahaya çıkan Montero, oyunu sakatlanarak terk etmek zorunda kaldı.

Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero, Ajax'ın yıldızı Haller'le girdiği ikili mücadele sonrasında acılar içinde yerde kaldı. Belinden problem yaşayan 22 yaşındaki futbolcu sedyeyle kenara geldi, yerini Necip Uysal'a bıraktı.

Beşiktaş 'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Hollanda devi Ajax'la oynadığı karşılaşmada sakatlık şoku yaşandı. Kara Kartal'ın İspanyol stoperi Francisco Montero 75. dakikada Haller'le girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Acılar içinde belini tutan genç futbolcuya ilk müdahale saha içinde yapılsa da Montero karşılaşmaya devam edemedi. 22 yaşındaki futbolcu sedye ile kenara gelirken, yerini de Necip Uysal'a bıraktı.

Montero'nun net durumunun yapın yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacağı açıklandı.

Siyah-Beyazlılar'ın, Süper Lig 'de son oynadığı ve 2-0 yenildiği Alanyaspor mücadelesindeki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Welinton, Devler Ligi maçına kulübede başlarken, formasını kaptırdığı Montero'nun yerine de hocası Sergen Yalçın tarafından tercih edilmedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI