Morata'nın eşinden Beşiktaşlıları heyecanlandıran paylaşım

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Mauro Icardi ve Edin Dzeko gibi ayarında bir forvet arayan Beşiktaş, Atletico Madrid’de forma giyen Alvaro Morata’yı gündemine aldı. Menajeriyle temas kurulan İspanyol oyuncunun eşi Alice Campello, siyah-beyazlıları heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Teknik direktör ayışları süren Beşiktaş’ta bir yandan da trasfer çalışmaları sürüyor. Vincent Aboubakar'ın yerine üst düzey bir forvet almak isteyen siyah-beyazlılarda Atletico Madrid’de forma giyen Alvaro Morata ilk hedef.


Eşinin paylaşımı Beşiktaşlıları heyecanlandırdı 

İspanyol oyuncunun eşi Alice Campello, yaptığı paylaşımla son dönemde konuşulan Morata’nın takımdan ayrılacağı iddialarını güçlendirdi. 

DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Kara Kartal’ın Morata’nın menajeri Juanma Lopez'le bir ön görüşme dahi yaptığını ve durumu hakkında bilgi aldığı biliniyor.

Transferin gerçekleşmesi için 31 yaşındaki golcünün net 5 milyon euro’luk maaşından biraz indirime gitmesi gerekiyor.

Morata, bu sezon Atletico Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 47 resmi maçta 2948 dakika sahada kaldı. 21 gol yaptı ve 4 asist yaptı. 

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI