Morelos’tan Beşiktaşlı Taraftarları Heyecanlandıran Hareket

Transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılan futbolculardan Alfredo Morelos’un twitter hesabından Beşiktaş’ın kendisini istediğine yönelik atılan bir twet’i RT’lemesi taraftarları heyecanlandırdı.

Transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılan futbolculardan Alfredo Morelos’un twitter hesabından Beşiktaş’ın kendisini istediğine yönelik atılan bir twet’i RT’lemesi taraftarları heyecanlandırdı. Kara Kartal’da bu sezon forvet hattında oynayan Vagner Love ve Alvaro Negredo’nun beklentileri karşılayamamasından dolayı yönetim golcü arayışlarına erken başladı.

Morelos ismi gündeme geldi

Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitiren Beşiktaş’ta yönetimin golcü arayışları kapsamında Glasgow Rangers’ta forma giyen Alfredo Morelos’u listeye aldığı öne sürüldü. Transfer komitesi üyelerinin 21 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalar yaptığı da biliniyordu. Ülkesinde yayım yapan El Meridiano adlı internet sitesi, resmi Twitter hesabından Beşiktaş’ın Morelos’la ilgilendiğine dair bir tweet attı. Morelos’un bu mesajı RT’lemesi ise sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı. Özellikle Rangers taraftarlarının tepkisini çeken bu retweet, oyuncunun Siyah Beyazlılara gelmeyi resmen istediği şeklinde yorumlandı.

Alfredo Morelos satın alma opsiyonu ile kiralanacak

Bu sezon tüm kulvarlarda 43 kez Rangers forması giyen genç oyuncu 18 kez gol sevinci yaşarken 8 de asist yaptı. Çin kulüplerinden sezon ortasında 11 milyon Sterlin’lik teklif alan Rangers, oyuncunun Çin’e gitmeye sıcak bakmaması sonucunda bu transferi gerçekleştirememişti. Beşiktaşlı yöneticiler, İskoç ekibinin yetkililerinin çok yüksek bir bonservis bedeli belirlemesi durumunda bu futbolcuyu kiralama yöntemine gitmeyi planlıyor. Kolombiyalı golcünün kulübü ile mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI