Muhammed Demirci: Beşiktaş'a Döneceğim

Türk futbolunun her zaman gündeminde yer alan, bugünlerde İstanbulspor'da forma giyen Muhammed Demirci şu anki durumu ve geleceğiyle ilgili Beinsports'a açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun her zaman gündeminde yer alan, bugünlerde İstanbulspor'da forma giyen Muhammed Demirci şu anki durumu ve geleceğiyle ilgili Beinsports'a açıklamalarda bulundu. İşte 23 yaşındaki oyuncunun sözleri: 

Geçen sene ligimizde 1. olduk ve TFF 1. Lig'e ilk sıradan girdik. Bizim çok sempatik bir takımımız var. Oyun taktiğimiz günümüz futboluna çok uygun bunun için de herkes bizi beğeniyor.

Bu ligde Altınordu'ya göre daha taze bir takımız. Onalrın TFF 1. Lig tecrüvesi var. Onlar da çok ciddi oyuncu yetiştirme projelerine sahipler ama biz de öyleyiz.  Önce ligde kendi hedefimizi belirleyip daha sonra genç oyuncuların önünü açmayı hedefleyen bir kulübüz. 

Yalçın (Koşukavak) hoca futbola çok yoğunlaşan biri. Günümüz futbolunun gerektiridklerini blen birisi. Bizim 3-4 tane çok iyi bildiğimiz ve çalıştığımız taktiklerimiz var. Bazı takımlar saha içinde biz taktik değiştirdiğimiz zaman ne yaptığımızı anlayamıyorlar. Taktiksel mantalite olarak en iyi takımlardan biri olduğumuzu düşünüyorum. 

Tabii ki benim de geçmişte hatalarım oldu. Çok gençtim. Basının önüne çıktığımda neredeyse çocuktum. O çocukluktan kurtulup profesyonel olup Beşiktaş gibi bir takımda oynadığım için de kendimi aslında bir nebze başarılı buluyorum ama hatalarımdan da ders çıkardım. Önemli olan da bu. 

İstanbulspor'a gelerek iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. iyi veya kötü bir sezon geçirdik ve şampiyon olduk. Bunda benim de katkım olduğumu düşünüyorum. Sonra ameliyat oldum, çok fazla oynayamadım. İkinci ayrıda inşallah daha fazla forma şansı bulacağım. 

Beşiktaş gibi bir takımda kalmak tabii ki isterdim. İçimde tabii ki ukde kaldı. Ben o döenemde altyapı düzeyindeyken Beşiktaş'a gitmeden önce takımların çoğu beni istiyordu. 3 büyükler de dahil. Ama ben Beşiktaşlı olduğum için orayı tercih ettim.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI