Muleka için transfer kararı

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Jackson Muleka için kulübe bazı teklifler geldi. Ancak siyah-beyazlı ekip, 5 milyon euronun altındaki önerilere kapıyı kapattı.

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Jackson Muleka için kulübe bazı teklifler geldi. Ancak siyah-beyazlı ekip, 5 milyon euronun altındaki önerilere kapıyı kapattı. Muleka'nın geleceği şu an için belirsiz durumda.

Teklifler ve Beşiktaş'ın Tutumu

Yunanistan'dan İlgi: Son olarak Yunanistan ekibi PAOK'un Muleka'ya ilgisi olduğu iddia edildi. Ancak Beşiktaş yönetimi, 5 milyon euronun altındaki teklifleri reddetme kararı aldı ve bu sebeple PAOK'un teklifi geri çevrildi.

Değerinin Altında Gönderilmeyecek: Beşiktaş yönetimi, Muleka'nın ayrılığına sıcak bakıyor ancak oyuncuyu değerinin altında bir rakama kesinlikle göndermeyecek.


Jackson Muleka'nın Performansı ve Geleceği

Sözleşme Durumu: 24 yaşındaki Kongolu forvetin Beşiktaş ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Performansı: Bu sezon 30 lig karşılaşmasında 4 gol ve 1 asistle oynadı. Ancak maçların büyük bölümünde kanatta görev yaptı.

Milli Takım: Ülkesi Kongo adına 15 kez sahaya çıkan Muleka, milli takımda 3 gol kaydetti.

Beklentiler ve Gelecek Teklifler

Beşiktaş, Muleka için 2022'de Standard Liege'e 3.35 milyon euro bonservis bedeli ödemişti ve o dönemde oyuncudan beklentiler bir hayli yüksekti. Ancak, Muleka beklenen skor katkısını tam anlamıyla sağlayamadı. Siyah-Beyazlı yönetim, ilerleyen haftalarda Muleka için farklı tekliflerin de gelmesini bekliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI