Muleka'nın yerine o isim geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Sezon sonunda Jackson Muleka ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, hücum hattını sürpriz bir isimle güçlendirmek istiyor. Sezon başında da transferi gündeme gelen ancak operasyonu gerçekleşemeyen 1,87’lik forvet listenin ilk sırasında yer alıyor.

Ara transfer döneminde Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar ve Alexandru Maxim'i kadrosuna katan Beşiktaş, gözünü şimdiden sezon sonuna çevirdi.

Jackson Muleka'yı gözden çıkaran Kara Kartal, Kongolu hücumcunun yerini sürpriz bir isimle güçlendirmek istiyor. İşte Kara Kartal'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

SÖZLEŞME YENİLENMEYECEK

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda yollarını ayıracağı futbolcuları bir bir belirlemeye başladı. Bu doğrultuda Dele Alli’yi Everton’a yollayıp ardından Atiba Hutchinson’u da teknik ekibe dahil edecek olan Beşiktaş; Welinton ve N’Koudou’yla da sözleşme yenilemeyecek.

3 FUTBOLCU İÇİN KARAR VERİLDİ

Kara Kartal'da performansı beklentilerin altında olan Romain Saiss, Valentin Rosier ve Jackson Muleka için de karar verildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in öncelikli kadro planlaması içinde yer almayan 3 yabancı futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına yeşil ışık yakıldı. İngiliz ekiplerinin takibinde olan Romain Saiss, Fransa ve Portekiz takımlarının radarındaki Valentin Rosier ve Belçika ile Arap kulüplerinin kadrosuna katmak istediği Jackson Muleka’yla lig bitimi yollar ayrılabilir.

5'ER MİLYON EURO BONSERVİS

Sezon başında ve ara transfer döneminde bu 3 isim için teklif alan ancak geri çeviren Beşiktaş Yönetimi'nin, üç futbolcu için de 5’er milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlediği kaydedildi. İdarecileri sezon sonuna kadar performanslarında yükseliş göstermemeleri halinde bu 3 oyuncuyla yolları ayırıp ardından gelecek bonservisle yeni takviyeler yapacak.

MAXIM'DE BEKLENTİ 4-5 MİLYON EURO

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK’dan sezon sonuna kadar kiralanan Alexandru Maxim’in durumu ise henüz netlik kazanmadı. Ancak kırmızı-siyahlı kulübün, 32 yaşındaki Rumen yıldızdan ciddi bir bonservis beklentisi içinde olduğu aktarıldı. Gaziantep temsilcisinin ligin en yetenekli ve skor katkısı yüksek isimlerinden olan Maxim’i 4-5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında elden çıkarmayı düşündüğü belirlendi.

ACELE EDİLMİYOR

Siyah Beyazlılar, Rumen yıldızın kalan maçlarda ortaya koyacağı performans ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporuna göre bir değerlendirme yapacak.

MULEKA'NIN YERİNE GELECEK İSİM

Ara transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Siyah Beyazlılar, yaz ayı için de girişimlerini sürdürüyor. Kevin N’Koudou’yla yolların ayrılması sonrasında Roma’yla sözleşmesi bitecek El Sharaawy’i almayı planlayan yönetim, teknik ekibin beklentisinin altında kalan Jackson Muleka’nın yerine gelecek ismi de şimdiden buldu!


HEDEF KASPER DOLBERG

Arap kulüplerinin radarında bulunan ve 5 milyon Euro değer biçilen Demokratik Kongolu golcünün yerine 25 yaşındaki Danimarkalı santrfor Kasper Dolberg isteniyor.

SEZON BAŞI DA GÜNDEME GELDİ

Sezon başında da transferi gündeme gelen ancak operasyonu gerçekleşemeyen 1,87’lik forvet, Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyiyor. Bonservisi, Fransız ekibi Nice’te bulunan Dolberg için sezon sonunda girişim olacak.

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI