Müller'den Beşiktaş İtirafı

Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller'den çarpıcı Beşiktaş yorumu

Attığı iki golle takımının farklı galibiyetinde büyük pay sahibi olan Bayern Münihli Thomas Müller, Beşiktaş maçına ilişkin itiraflarda bulundu. Vida’nın gördüğü kırmızı kartın işlerini bir hayli kolaylaştırdığını belirten Alman futbolcu, “O dakikadan sonra daha iyiydik ve özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla farklı galibiyete uzandık. İlk yarıdaki durgunluğumuzdan sıyrıldık” dedi.

Bayern Münih’in Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal de Müller’e benzer yorumlar yaptı. “Beşiktaş güçlü bir takım” diyen Vidal, “Eksik kaldıkları andan itibaren işler bizim için daha kolay bir hale geldi. Böylece galibiyete ulaşmakta fazla sıkıntı çekmedik” ifadelerini kullandı.  Kartal bu sezon üç kulvarda oynadığı toplam 19 deplasman maçında 8 galibiyet elde edebildi. Siyah-beyazlılar rakip sahadaki 6 karşılaşmayı beraberlikle tamamlarken, 5 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI