Murat Şahin İsyan Etti

Beşiktaş'ta koronaviras testi poszitif çıkan ve evde karantinada bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yokluğunda Antalyaspor maçında Siyah-Beyazlı takımın başında sahaya çıkan antrenör Murat Şahin, 1-1 biten maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde karantinada bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yokluğunda Antalyaspor maçında Siyah-Beyazlı takımın başında sahaya çıkan antrenör Murat Şahin, 1-1 biten maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e tepki gösterdi. 

Murat Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Taç pozisyonu gözümün önünde oldu. Tyler'a dışarıdayken çalınıyor. Bize verilmesi gerekirken taç atışı rakibe verildi. Hakemlerin düzgün bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Maç içerisinde iki tarafa aynı şeyler verilmiyor. Tartışmaların büyük nedeni bu. Kesinlikle standartları yok. 

Böyle maçlarda ikinci golü bulmak zorundasınız. Ama biz Vida ve Larin ile elimize geçen fırsatları kullanamadık. 

Aramıza katılacak oyuncular var. Katılıp hazır olmayanlar var. Geçen hafta da söyledim bizim ilk 4 haftayı az kayıpla geçip 5. haftayı bay geçeceğimiz için ligin 6. haftasında bizim 5. maçımızda daha iyi olmak istiyoruz."



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI