Murat Şahin: Yenilince Tartışmalar Olur!

Beşiktaş Antrenörü Murat Şahin, Rio Ave maçı sonrası ilginç açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Rio Ave'ye penaltılarda yenilerek Avrupa Kupasına veda ederken maçın ardından ise teknik sorumlu Murat Şahin önemli açıklamalarda bulundu. Murat Şahin, rotasyona gitmediklerini belirterek teknik heyeti savundu. 

Murat Şahin, "Maç öncesi rotasyon yapmayı düşünmedik. Sahaya sürdüğümüz kadronun iyi oynayıp maçı kazanabileceğini düşündük. Kaybettiğiniz zaman kadro tercihlerinin eleştirilmesi çok normal. Yenildiğiniz zaman çıkardığınız kadro hiç bir zaman beğenilmez. Bu kadroyu çıkardığımızda rotasyonu düşünmedik. Çok kötü oynadığımız bir maç da değil. Maçı koparabileceğimiz çok fazla pozisyon var  ama yenilince tartışmalar olur tabii."

Aboubakar ve Josef de Souza'nın durumlarının sorulması üzerine Murat Şahin, ''UEFA Avrupa Ligi'nden elenmeyi istemezdik. Beşiktaş olarak her kulvarda yer almak istiyoruz. Ancak gerçek olan bir şey var ki; bu sezon Avrupa'da devam edemiyoruz. Yapacak bir şey yok, bundan sonrasına bakacağız. Aboubakar'ın son durumunu bilmiyoruz, takıma katılırsa kendisiyle konuşacağız. Önümüzde ligde oynayacağımız; Konyaspor, Gençlerbirliği ve ara var. Sonra da bay takım olacağız.  4. haftadan sonra hazır oluruz.  Josef de Souza bizle antrenmana çıkıyor ama lisansı yok. Lisansı olsaydı, sadece 30 dakika oynayabilirdi. Gökhan Töre’nin lisansı yetişti ve bugün oynattık''dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI