Musrati: Daha yeni başlıyoruz!

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu.

Al Musrati: Kupalar ve Şampiyonluklar İçin Mücadele Edeceğiz

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu. Siyah-beyazlılara 90+4. dakikada attığı golle galibiyeti getiren Al Musrati, şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulundu.

Al Musrati'nin Açıklamaları

Müsabakayı değerlendiren Al Musrati, “Kendimi harika hissediyorum. Bu kupayı getireceğimize dair taraftarlarımıza ve başkanımıza söz vermiştik. Sezonu böyle bir kupayla tamamladığımız için gerçekten çok mutluyum. Beşiktaş her zaman en tepede olmayı hak eden bir kulüptür. Önümüzdeki yıl bu amaçla çalışacağız. Biz de gelecek sezon bu amaç için mücadele edeceğiz. Kupalar ve şampiyonluklar için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI