Musrati'nin golünü bu açıdan izleyin! (Video)

Musrati'nin 90+4'de Trabzonspor filelerine göndirdiği harika golün tribün çekimi...

Beşiktaşlı Al Musrati'nin Trabzonspor'a Attığı Gol Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ziraat Türkiye Kupası Finali'ne damga vuran isim Beşiktaş'ın yıldızı Al Musrati oldu.

Al Musrati'nin Mükemmel Golü

Dakikalar 89'u gösterirken Trabzonspor, Nicolas Pepe ile skora denge getirmişti. Karşılaşmanın uzatmalara gideceği düşünülürken sahneye Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Libyalı yıldızı Al Musrati çıktı.

90+4'te gelişen atakta Trabzonspor savunmasının uzaklaştıramadığı topa ceza yayı üzerinden mükemmel vuran Al Musrati, Beşiktaş'ı 3-2 öne geçirdi ve takımını galibiyete taşıdı.

Sosyal Medyada Geniş Yankı

Al Musrati'nin bu muhteşem golü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar ve futbolseverler, golün güzelliğini ve Al Musrati'nin performansını övgü dolu sözlerle dile getirdi. Golün videosu, kısa sürede binlerce kez paylaşılarak viral oldu.

Beşiktaş'ın Zaferi

Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte Ziraat Türkiye Kupası'nı 11. kez müzesine götürdü. Al Musrati'nin attığı bu kritik gol, siyah-beyazlı takımın zaferinin simgesi haline geldi.

Beşiktaşlı Al Musrati'nin, Trabzonspor'a attığı gol sosyal medyada gündem oldu. Beşiktaş taraftarları, Al Musrati'yi tebrik ederken, bu unutulmaz golü uzun süre hafızalarından çıkaramayacaklarını belirttiler.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI