Mustafa Denizli'den Gökhan Töre yorumu

kasımpaşaspor teknik direktörü Mustafa Denizli, beşiktaş'ın gözden çıkardığı Gökhan Töre için yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş’ta Antalya kampına götürülmeyen ve ikinci yarıda kadroda düşünülmeyen Gökhan Töre konusunda Kasımpaşa cephesinden açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde bu oyuncu konusunda ilgileri olmadığını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Denizli, bugün ise farklı bir açıklama yaptı.

Kasımpaşa, Gökhan Töre’yi transfer edecek mi ?

Ryan Babel’in ayrılmasından sonra takıma geri dönmeyi bekleyen fakat dün Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun açıklamalarından sonra geri dönme umudu kalmayan yıldız oyuncu takım arayışlarına başladı. İstanbul dışına çıkmak istemeyen Gökhan’ın Kasımpaşa ile görüştüğü ileri sürüldü. Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli de TRT Spor’a yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu hakkında şunları ifade etti: ” Gökhan Töre konusunda bir şey diyemem ama bir futbolcu alacaksak bu Türk olacaktır. İlk yarıda kadro derinliğinde sorunlar yaşadık”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI