Marius Mouandilmadji'nin Olympiakos'a transfer olmasıyla birlikte hücum hattında bir boşluk oluşan Samsunspor, bu duruma çözüm arayışına girdi. Kırmızı-beyazlı ekip, Beşiktaş'ın genç forveti Mustafa Erhan Hekimoğlu'nu kiralamak için ilk olarak transfer döneminin kapanış gününde harekete geçmişti.
O dönemde görüşmeler ileri bir aşamaya gelmiş olsa da, son anda yaşanan pürüzler nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Ancak Samsunspor, konuyu rafa kaldırmayarak yeniden Beşiktaş ile temasa geçti. Bu kez genç forvet Hekimoğlu'nu kadrosuna katmak için ısrarlı bir şekilde görüşmelerini sürdürüyor.
Mouandilmadji'nin takımdan ayrılmasının ardından hücum hattında hem gol atan hem de fiziksel güç sağlayacak bir oyuncuya ihtiyaç duyan Samsunspor, Hekimoğlu'nun profilini bu ihtiyaca uygun görüyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde somut bir teklife dönüşüp dönüşmeyeceği merakla bekleniyor.
Beşiktaş altyapısından yetişen Mustafa Erhan Hekimoğlu, siyah-beyazlı formayla A Takım düzeyinde toplam 75 resmi maça çıkarken, bu süre zarfında 4 gol kaydetti.






.png)
.png)




.png)

.png)
.png)
.png)


