Mustafa Pektemek paylaşılamıyor

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Mustafa Pektemek'e teklif yağıyor.

Beşiktaş’ta forvet hattında fazla forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek için Süper Lig kulüpleri bu oyuncuyu transfer etmek için uğraş veriyor. Golcü oyuncuya Çaykur Rizespor, Göztepe, Sivasspor’un ardından bu defa Alanyaspor talip oldu.

Kiralık teklifleri masada

Fanatik’te yer alan habere göre Emre Akbaba’yı Galatasaray’a satarak kasasına hayli yüksek bir miktarı koyan Alanyaspor’un golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Mesut Bakkal’ın yönetime Pektemek’in transfer edilmesini belirtildi.

Bu arada Siyah-beyazlı yönetim de yıllık 1.7 milyon Euro kazanan golcü oyuncuyu kiralık göndermekten ziyade bonservisi ile satmak istiyor. Hiçbir kulüp bu oyuncuyu satın almak için talip olmazken kiralamak isteyen kulüplerin ise yüksek maaşının belli bir oranını Beşiktaş’ın karşılamasını talep ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI