Mustafa Pektemek'e talip var ama...

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in forvet tercihi arasında üçüncü sırada yer alan Mustafa Pektemek’in kendisine gelen teklifleri kabul etmediği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in forvet tercihi arasında üçüncü sırada yer alan Mustafa Pektemek’in kendisine gelen teklifleri kabul etmediği ortaya çıktı. Süper Lig’den birçok takımın transfer listesinde yer alan golcü oyuncuya Çaykur Rizespor, Göztepe’nin yanı sıra Gençlerbirliği ve Ümraniyespor’un da istediği biliniyordu.

En son Göztepe talip oldu

Geçen yıl da Pektemek’i isteyen Göztepe’nin tekrar devreye girdiği belirtildi. Siyah-beyazlı ekipten yıllık 1.6 milyon Euro kazanan golcü oyuncuya bu parayı şu ana kadar ödeyen bir takımın olmadığı için teklifleri kabul etmediği belirtildi.

Mustafa Pektemek, Süper Lig’de 130 dakika oynadı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 8 maçta sadece 130 dakika forma giyen golcü oyuncu, bu maçlarda bir gol atıp bir asist yaptı. Geçen sezon Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadroda üçüncü forvet olarak değerlendirdiği 29 yaşındaki futbolcunun yeni sezondaki durumu netleşmedi. Güneş’in yeni sezonda Pektemek’i kadroda düşünmediği ve Cyle Larin’i daha fazla düşündüğü öğrenildi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI