Müthiş iddia... Çebi-Burak Yılmaz tartıştı

Beşiktaş'ta müthiş iddia... Burak Yılmaz Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Menajeri aracılığıyla Lecce'ye haber gönderen 34 yaşındaki santrfor, İtalyan yetkililerle transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği ifade edildi.

Asistanaliz'in haberine göre, Beşiktaş’a bir şok da yıldız golcüsünden geldi! Geçen sezonun ara transfer döneminde siyah-beyazlılara 1.3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Burak Yılmaz, yaşadığı sorunları gerekçe göstererek Serie A takımlarından Lecce ile transfer masasına oturduğu öğrenildi.
Bu sezonun başında İtalyan ekibi, tüm transfer dönemi boyunca Burak Yılmaz’ı ikna etmek için her şeyi yapan Lecceli yöneticiler, mutlu sona ulaşamamışlardı. O dönem yıldız golcünün Beşiktaş’tan ayrılmak istememesi takımda kalmasında büyük rol oynadı. Fakat bu kez roller değişti…

ÇEBİ İLE YILDIZ OYUNCU TARTIŞTI!
34 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz günlerde başkan Ahmet Nur Çebi ile sert bir tartışma yaşadığı öğrenildi. Bunun üzerine ayrılmayı kafasına koyan Burak Yılmaz, menajerine kulüp bulmasını söyledi. Burak’ın temsilcisi, Lecceli yöneticilere haber gönderdi ve “Burak Yılmaz’a olan ilginiz devam ediyor mu” dedi. İtalyan yetkililerden yeşil ışık gelince transfer sürecinin ani bir şekilde başladığı öğrenildi.

GÜNAH KEÇİSİ BURAK YILMAZ
5 ay önce İtalya’da yaşamayı düşünmeyen yıldız golcü, Beşiktaş’ta yaşadıkları yüzünden yakın çevresine; artık buradaki stresten ve en ufak hatada günah keçisi ilan edilmekten yoruldum, dediği iddia edildi.

KÖTÜ GİDİŞAT BURAK YILMAZ’A FATURA EDİLDİ
Burak Yılmaz’ın bu sezona formda başlamamasına rağmen sonradan açılan yıldız oyuncu, yine de tribünlerdeki homurdanmalara engel olamadı. Bir de üstüne alınan kötü sonuçlar her şeyi altüst etti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın büyük umutlar bağladığı yıldız golcü, beklenen anlarda sahne alamadı ve taraftarın gözünde puan kayıplarındaki en büyük etken olarak gösterildi.

ÇEBİ TAKIMA NEŞTER VURMAYA HAZIRLANIYOR
Beşiktaş Yönetimi’nin de dün alınan 3-2’lik BB Erzurumspor mağlubiyetinden sonra kadrodan birkaç oyuncuyu kadro dışı bırakacağı ifade edilirken, soyunda odasında birbirlerine giren Caner ve Elneny’e para cezası kesilecek. Bu gelişmelerin ardından akıllara; acaba Burak Yılmaz, kadro dışı kalmadan kulüpten ayrılıyor mu, sorularını getirdi…


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI