Müthiş Takas

Beşiktaş, Paqueta için Flamengo'ya Love'u verecek!

Beşiktaş’ta günün sorusu, ''devre arasında Vagner Love ve Cyle Larin’e 4 milyon 850 bin Euro vermek yerine, bedava Demba Ba alınamaz mıydı?'' oldu... Cyle Larin henüz 1 dakika forma bulamazken, Love ise son G.Birliği maçında büyük hayal kırıklığı yaratırken, Ba ise Göztepe formasıyla 6’ncı maçında 4’üncü golünü de attı.

Ba devre arasında Beşiktaşlı yöneticilere, ''Sakatlığım geçti. Dünya Kupası’nda olmak istiyorum. Bana forma verin'' demişti. Yönetim ise yaklaşık 10 aydır resmi maç oynamayan Ba’yı alarak riske girmemeyi tercih etmişti.

Beşiktaş, Paqueta için Flamengo'ya Love'u verecek!

Vagner Love’la ilgili bomba iddia ise Brezilya’dan geldi... Esporte Interativo kanalında Love’un Portekiz’in Ojogo gazetesine verdiği demeç masaya yatırıldı. Sporting’in Doumbia’nın yerine Vagner’i alıp almayacağı tartışıldı. Programın yorumcusu ise Savio ''Türkiye’de, Lucas Paqueta’nın Beşiktaş’a gideceği konuşuluyor. Bu da aklıma Lucas’ın bonservisi için Beşiktaş’ın Vagner’i de önerebileceği ihtimalini aklıma getiriyor'' yorumunu yaptı.

Flamengo devre arasında Vagner Love’u istemiş, fakat Alanyaspor’un istediği 3 milyon Euro’yu veremediği için sambacı Beşiktaş’a gelmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI