Müthiş Transfer İddiası; Beşiktaş Ve Arda Turan

Beşiktaş için flaş transfer iddiası; Arda Turan...

Geçtiğimiz sezon Fikret Orman ile Abdullah Avcı görüştüğünde, “iki dost görüşmez mi?” denmişti. Şimdi de Sergen Yalçın ile Arda Turan’ın görüşmesi için, “Hal hatır sorduk. Bayramlaştık” açıklaması kafaları karıştırdı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın kısa süre önce Galatasaray’a dönmek isteyen Arda Turan’la geçtiğimiz hafta görüşme yapması, dedikoduların bir anda patlamasına neden oldu. Bayramın son günü olduğu iddia edilen görüşmeyle ilgili hem Sergen hem de Arda, “biz abi kardeşiz. Bayramlaştık. Ne var bunda. Hal hatırda soramayacak mıyız?” diyerek görüşme hakkında açıklamalar yapsalar da herkesin kafası karıştı.

Bazı çevreler Galatasaray’a dönmesini beklediği Arda’nın eğer beklediği teklifi alamazsa Beşiktaş’a giderek Sergen Yalçın’la beraber çalışacağını iddia etmeye başladı.

Bu dedikodular üzerine Arda Turan’ın yakın çevresi ise, “Fatih Terim Arda Turan için baba gibiyse, Sergen de abi gibidir. Arda’nın Sergen Yalçın taklitlerini bir görseniz yerlere yatarsınız. Arda’nın Galatasaray’a dönmek istediğini herkes biliyor. Artık sır değil. Ama olmazsa boşta kalacak değil. Beşiktaş’a gider oynar tabii” yorumu yapıyorlar.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI