Nazım Sangare Transferini Açıkladılar

Fenerbahçe, Nazım Sangare transferini resmen açıkladı.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, 1-1 sona eren Beşiktaş maçının ardından önemli açıklamalar yaptı. 

Öztürk, Akdeniz ekibinin koronavirus test sonuçlarıyla ilgili konuşurken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin  Nazım Sangare için transfer teklifi yaptığını açıkladı. 

İşte Ali Şafak Öztürk'ün açıklamaları; 

"İkinci yarısında üstün olduğumuz ve galibiyete yakın olan taraf olduğumuzu düşünüyorum. Takımın hazır olmamasına bakarsak iyi bir sonuç. Daha önceki iki sene kazanmıştık ama bu sezon olmadı. 

Son 24 saati sıkıntılı olan bir süreç yaşadık. Dün sabah ilk başta testleri yaptırdığımız özel kurumdan yüksek sayıda pozitif vaka sonucu geldi ama sonradan biz testleri 3 ayrı daha kuruma yaptırdıktan sonra tüm pozitifler negatife çekildi. Bununla ilgili bir açıklama yaptık, ilerleyen zamanlarda da yapacağız. İstanbul’a da geç saatlerde geldik. Bugün de konuşulanlarla yorgunluğun üstüne eklemeler oldu. Beşiktaş yönetiminin tekrar test talep edilmesi yönünde talepleri oldu. Federasyon gerekli testleri yaptı. Sağ olsunlar, çok nazikler, test masraflarını da karşılayacaklarını söylediler. Tüm bu etkenlere rağmen çıkan sonuçtan memnunuz. 

Nazım Sangare bize Almanya 3. Ligi'nden geldi. Nazım, kademe kademe Milli Takıma kadar yükselen bir değer. Nazım için istediğimiz bir ücret var. Yabancı kontenjanının azalmasıyla birlikte Nazım ve benzeri oyuncuların değeri artacaktır. Bundan 3 hafta önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgisi oldu. Fenerbahçe hemen dönüş yapmadı. Beşiktaş; 500 bin Euro kiralama bedeli, 1,5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ve %15 sonraki satıştan pay teklif etti ve biz kabul ettik. Daha sonra gün geçtikçe toplamda verecekleri 2 milyon Euro'yu düşürerek 1 milyon Euro'ya kadar teklifi aşağı çektiler fakat böyle olunca biz aşağı çekilen rakamı kabul etmedik ve kendilerine teşekkür ettik. 

Bundan sonra Fenerbahçe'den teklif geldi. 1 milyon 750 bin euro, bir oyuncu takası ve sonraki satıştan pay gibi. Bizim de kabul ettiğimiz bir teklif oldu. Oyuncu Fenerbahçe ile görüşüyor. Bu transferi en kısa zamanda açıklayacağız."

Fenerbahçe Nazım Sangare'yi resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü de yaptığı açıklamada, Nazım Sangare transferini resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten açıklamaya göre, "Kulübümüz Antalyaspor'da forma giyen milli futbolcu Nazım Sangare için oyuncunun kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Sağlık kontrollerinin ardından kendisini renklerimize bağlayan resmi sözleşme imzalanacaktır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI