Ne Yaptın Negredo!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Alvaro Negredo'yu uyarı geldi.

İspanyol yıldızın Den Haag’la oynanan hazırlık maçındaki etkisiz futbolu teknik direktör Şenol Güneş’in keyfini kaçırdı. 64 dakika sahada kalan ve üst üste pozisyonları harcamasına ek olarak bir de penaltı vuruşundan yararlanamayan Negredo’ya maç sonunda Güneş’ten uyarı geldi.

Siyah-Beyazlılar’da Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından takımın 1 numaralı forveti konumuna gelen Alvaro Negredo, önceki akşam Den Haag’la oynanan hazırlık maçında sergilediği performansla teknik ekibi korkuttu. Hollanda ekibi karşısındaki mücadeleye ilk 11’de başlayan ve 64 dakika sahada kalan İspanyol futbolcu, birçok gol pozisyonundan yararlanamayarak beklentilerin altında kaldı. Etkisiz performansına ek olarak mücadelenin 11. dakikasında bir de penaltı kaçıran 32 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in keyfini kaçırdı.


Beklentilerin altında kaldı 


Tecrübeli futbolcuyu 64. dakikada oyundan alan ve sahaya Mustafa Pektemek’i süren Şenol hoca, maç sonunda İspanyol isimle bir görüşme gerçekleştirdi. Antalya kampındaki görüntüsüyle beklentilerin çok altında kalan Negredo’yla biraraya gelen Güneş’in, yıldız oyuncuya performansındaki düşüş sebebiyle uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Deneyimli oyuncunun da Güneş’e daha sıkı çalışıp formsuzluğunu üzerinden atacağını bildirdiği kaydedildi.

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI