Ne Yaptın N'Koudou!

Beşiktaşlı futbolcu, Pascal Noumalı paylaşımı gelen tepkiler üzerine geri çekti.

Beşiktaş'ın Kayserispor deplasmanındaki galibiyetinde büyük pay sahibi olan Fransız futbolcu Kevin N'Koudou'nun yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti. Pascal Nouma'nın 2002-2003 sezonu sonunda Beşiktaş'tan ayrılmasına sebep olan bir hareketin benzerini Instagram'da görsel şeklinde paylaşan N'Koudou, tepkiler üzerine bu paylaşımı kaldırdı.

Beşiktaşlı Nkoudou'nun paylaşımı Fenerbahçeliler başta olmak üzere futbol dünyasının büyük tepkisini çekti. Fransız oyuncunun bu akşam, 2003'te Pascal Nouma'nın Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra yaptığı hareketin benzerini kendisine uyarlaması ve görsel olarak Instagram'da paylaşması başta Fenerbahçeliler olmak üzere birçok futbolseverin eleştirisini aldı. Gelen tepkiler üzerine yıldız futbolcu paylaşımı kaldırdı. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın 100. yılı olan 2002/2003 sezonunda İnönü Stadı'nda Sarı Lacivertliler'i ağırlayan Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmış ve Nouma attığı golün ardından elini şortunun içine koyarak gol sevincini paylaşmıştı.

Nouma'nın bu gol sevinci uzun süre Türkiye'nin gündemini oluşturmuş ve yıldız isim daha sonra gelen tepkiler üzerine Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalmıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI