Necip Uysal Beşiktaş Tarihine Geçti

Necip Uysal'ın büyük gururu,..

Beşiktaş forması altında uzun zamandır forma giyen Necip Uysal'ın Beşiktaş tarihine geçtiği anlaşıldı. Şampiyonlar ligi ön eleme maçında PAOK ile oynanan maçta Beşiktaş ilk 11'inde sahaya çıkan 1991 doğumlu Necip Uysal, böylece 64. kez Avrupa maçında oynadı ve Beşiktaş tarihinde Avrupa Kupalarında en çok maça çıkan oyuncu oldu

Beşiktaş forması altında 2009-10 sezonundan beri forma giyen Necip Uysal, sessiz sedasız kulüp tarihine geçti. PAOK maçında ilk 11'de sahaya çıkan 1991 doğumlu Necip Uysal, böylece 64. kez Avrupa maçında oynadı ve İbrahim Üzülmez'i geçip Beşiktaş tarihinde Avrupa Kupalarında en çok maça çıkan futbolcu konumuna geldi. İbrahim Üzülmez 63 maçla sıralanırken Quaresma 50 maç ile yabancı oyuncular arasında ilk sırada yer aldı. 

Necip Uysal, Şampiyonlar Ligi'de 5 maç ayrıca Şampiyonlar Ligi elemelerinde 5 maça çıkarken 44 kez UEFA Avrupa Ligi'nde 10 kez de elemelerinde forma giydi. Necip Uysal bu maçlarda 1 gol attı. 

Necip Uysal'ın yarın oynanacak Rio Ave maçında da forma giymesi bekleniyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI