Necip Uysal: Taraftarlarımız için...

Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Necip Uysal: "Taraftara Hak Ettiğini Vermek İstiyoruz"

Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Taraftara istediklerini vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Uysal, "Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Trabzonspor'a iyi hazırlandık. Çıkıp kupayı almak istiyoruz. Bu sene taraftarlarımız çok iyi atmosferler yarattı ama karşılığını veremedik. Kazanarak onları sevindirmek istiyoruz." dedi.

"Sezonun En Önemli Maçı"

Necip Uysal, Trabzonspor maçının sezonun en kritik karşılaşması olduğunu vurgulayarak, "Bizim için sezonun en önemli maçına çıkacağız. Çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Bütün arkadaşlarım bunun farkında. Trabzonspor'u iyi çalıştık ve bir kupa var elimizde. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Taraftarın desteği hep arkamızdaydı, yarın da o desteği bekliyoruz ve sahada her şeyimizi vereceğiz." şeklinde konuştu.

10. Kupaya Göz Kırpan Necip Uysal

Beşiktaş kaptanı, Türkiye Kupası'nı kazanmaları durumunda kulüpteki 10. kupasını alacaklarını belirterek, "Kazanırsam Beşiktaş'taki 9. kupam olacak. Türkiye'de 100 maç iyi oynasanız bir sonraki maçta sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Ben bunlara bakmıyorum, işime bakıyorum." ifadeleriyle cümlelerini tamamladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI