Neden Bu Ülkenin Neden Atiba'ları Yok?

Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar'dan çarpıcı yomrum...

Beşiktaş, 7 sezondur gösterdiği üstün performansla Siyah-beyazlı kulübün vazgeçilmezleri arasında yer alan Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı. Atiba'nın yıllık maaşının 500 bin Euro alacağı belirtildi. Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, konuyla ilgili TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Kulübü, başarılı futbolcusu Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha anlaştı. 37 yaşındaki Kanadalı futbolcunun yıllık 500 bin Euro kazanacağı açıklandı. 

Fanatik gazetesi yazarı Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Dizdar, ''Atiba nasıl futbolcu diye sormasın bana kimse. Herkes biliyor nasıl futbolcu olduğunu. Ama niye bu ülkenin Atiba'ları yok?'' ifadesini kullandı. 

Atiba Hutchinson, geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giydi. Kanadalı futbolcu, 6 gol attı, 6 asist kaydetti. Siyah-Beyazlı formayla 7 sezonda 241’i ilk 11’de olmak üzere 253 maça çıkan Atiba, rakip fileleri 19 kez sarsmayı başarmıştı. Deneyimli ismin, Beşiktaş’ta 1 yıl daha görev yapmasının ardından profesyonel futbol kariyerini tamamlaması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI