Nedim Güngör: Abdurrahman Çelebi

Kartalhaber.com yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

Abdurrahman Çelebi

Transfer sezonu bitmeden oynadığı kötü futbolla neredeyse ligi bitirecekti, ilk yarıda Beşiktaş!

İlk yarıdaki oyuna bakıldığında siyah beyazlı taraftarlar isyankar oldular. Erzurumspor ilk yarıyı dört farklı kapatsaydı kimse şaşırmazdı.

Bu kadar kötü oynamayı nasıl beceriyorlar anlamak mümkün değil!

Beşiktaş’ın 10 numara pozisyonunda oynayacak en az bir oyuncuya ihtiyacı var. Yokken, Oğuzhan’a Abdurrahman Çelebi gibi davranmak hiç de mantıklı değil. Madem on numara eksiğin var o zaman sistem değiştirmek daha doğru değil mi?

Hocam inatçısın ama zararın neresinden dönersen kardır! Oğuzhan’dan altı numara en fazla 6,5’tan sekiz olur!

Bu Babel bal yapmayan arı misali bile değil fakat hoca boncuk mu buldu acaba?

Beşiktaş, golcü ararken elinden çıkarmayı düşündüğü Negredo ipten almaya devam ediyor. İspanyol oyuncu sadece işini yapıyor. 

Kalede Tolga güven vermiyor. Eğer kal diye alınmayacaksa kaleye Utku geçsin. En azından hata yaparsa Utku yapsın ve pişsin. 

Yönetim kongre kararı aldı fakat transfer süresi bitmeden gereğini yapmalı aksi halde borç batağında olan kulüp en büyük gelir sahası olan şampiyonalar ligine gelecek sene de gidemezse girdiği yanan evde kendisini kurtarmaya gelen olmaz!

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI