Nedim Güngör: Avcı Değil Av Oldu!

''Güneşli günlerin ardından Av sezonunu açan Beşiktaş, daha ligin ilk maçında Sivasspor’a av oldu!...'' Kartalhaber.com yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

Avcı Değil Av Oldu!

Güneşli günlerin ardından Av sezonunu açan Beşiktaş, daha ligin ilk maçında Sivasspor’a av oldu!

Yeni sistem anlayışının oturtulmaya çalışıldığı Beşiktaş’ta sistem bir yana oyuncuların hangi takımda oynadıklarının eğitiminin verilmedi gerekir. Takımda kaptanlık dahi yapmış oyuncuların umarsız ve sorumsuz tavırlarını görünce bu anlayışta olanlara bırakın yola çıkmayı kapıdan dışarı bakılmayacağım da artık anlamışlardır!

Takımda eksik oyuncuların olması bu mağlubiyetin gerekçesi olamaz. 

Abdullah Avcı’nın kredisi olabilir belki ama hangi sistemi kurarsa kursun mağlubiyeti kabul eder bir sistem asla kabul edilemez.

Sahaya çıkan kadro öyle bir oyun oynadı ki, sanırsın ileri vitesi olmayan araba var!

Daha transfer sezonu bitmeden Oğuzhan’ı hayrına bir yere bağışlasınlar. Hazırlık maçlarında sürekli Muhayer’i görürken içi geçmiş kavun gibi olan Oğuzhan’ın sahaya sürülmesi çok kötü bir tercihti!

Bir umutla bazı şeyleri değişebileceği düşüncesi varken eski tas daha eski hamam anlayışı hayal kırıklığına itti.

Sayın Avcı, kariyerin için Fikret Orman ve arkadaşlarının hatalarının kurbanı olma!....

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI