Nedim Güngör: Kurban pazarı

''Her maça bir ümitle başlıyoruz ancak, yine hevesler kursaklarda kalıyor...'' Kartalahaber yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı,

Kurban Pazarı

Her maça bir ümitle başlıyoruz ancak, yine  hevesler kursaklarda kalıyor.

İç saha maçlarında rakipten çok zeminle mücadele eden takım için de başkanı bahane üretmemeleri konusunda telkinde bulunuyor. 

Peki başkan biz soralım bu sahanın hali ne?

Shakira'ya konser için değil de Kurban Bayramı'nda kurban pazarı niyetine kullanılmış saha sanki!

Şenol Hocam zemin konusunda sonuna kadar haklı ancak, Oğuzhan konusunda bir o kadar haksız. Oğuzhan bu takımda bu haliyle değil kaptan, değil on numara herhangi bir numara dahi olamaz! Maç boyunca bir tek Lens'in golünde asist yapmak için sahaya girdi ve çıktı!.

Adem, bu takımın oyun liderliğini alabilecek kapasitede bir oyuncu. Hem kendine boş alan buluyor, hem topsuz alanda iş yapıyor hem de ayaklarındaki beynini de iyi kullanıyor. Tabii Adem'in aklı tamam da o akla ayak uyduracak golcü veya oyuncu nerede?

Başkana sormak lazım Gomez ile yükselttiğin çıtayı neden Larin'e kadar düşürdün?

Beşiktaş, isminin bile telaffuz edilemediği zaten adının da duyulmadığı Norveç ekibi karşısında normal şartlarda elini sallayıp üç gol kolunu sallayıp üç gol atmalıydı. bunları yapamadığı gibi yemeden duramayıp maçı 3-1 bitirdiler.

Yönetimin çok ciddi sıkıntıları olsa gerek!

Ne tribünlere kulak veriyorlar, ne hocaya kulak veriyorlar!.

Yok yok pardon!

Tribünler bağırdığında "Taraftar istedi diye iş yapmıyoruz"

Hoca sitem ettiğinde "Bahane üretmeyelim!"

Bir tek son dönemde medyada ortaya atılan iddialara cevap yok.

Hayırdır sayın başkan!

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI