Negredo geri dönüyor

Alvaro Negredo formayı geri alıyor.

Beşiktaş’ta sezon bittiği andan itibaren kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında ilk sırada yer alan Alvaro Negredo, Erzurumspor maçı ile ilk 11’e dönüyor. Geçen sezonki Galatasaray derbisinde sakatlanan ve sezon başındaki hazırlık kampının ikinci etabına katılan Negredo, B36 Torshavn ile LASK Linz ile oynanan ilk maçın yanı sıra ligdeki Akhisarspor maçlarında görev almamıştı.

LASK Linz, maçında turu getirdi

Transferde ismi Beşiktaş’tan gönderilecek oyuncular arasında yer alan İspanyol golcü, LASK Linz ile UEFA Avrupa Ligi rövanş maçının son bölümünde oyuna girmiş ve attığı golle Beşiktaş’ı bir üst tura taşımıştı.

Alvaro Negredo, Erzurumspor maçında ilk 11'de 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in pazar akşamı Erzurumspor ile oynanacak karşılaşmada Alvaro Negredo’yu ilk 11’de oynatmayı planladığı ortaya çıktı. Son maçlarda Cyle Larin’in etkisiz kalması Vagner Love’un da formsuz olmasından sonra Güneş’in İspanyol golcüyü ilk 11’de sahaya sürmeyi düşündüğü belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI