Negredo gidecek, o gelecek

Beşiktaş'ta golcü operasyonu

Beşiktaş’ta golcü arayışları kapsamında uzun süredir gündemde olan ve bir ara gündemden düşen Burak Yılmaz ismi yeniden konuşulmaya başlandı. Siyah-beyazlı yönetim, ay sonunda bitecek transfer öncesinde Alvaro Negredo ile yollarını ayırabilirse eski golcüsünü tekrar kadroya katacak.

Burak Yılmaz, kiralanacak mı?

Yaz transfer döneminde golcü arayışları kapsamında birçok oyuncu ile temas kuran yönetim, kadroda yer alan Vagner Love ve Alvaro Negredo ile yollarını ayıramadığı için bir hamle yapamadı. Yönetimin bazı kulüplerle temas halinde olan Alvaro Negredo’nun takımdan ayrılması durumunda eski golcüsünü kadroya katmak için girişimlerini hızlandıracak. Beşiktaş yönetiminin ödemeler konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’a golcü oyuncuyu kiralamak istediğini resmen iletecek. Bordo-mavili yönetiminde bu öneriye sıcak bakacağı kulislerde konuşuluyor.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ı istiyor 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in golcü oyuncuya onay verdiği biliniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI