Negredo hazır

Beşiktaş'ın forveti Alvaro Negredo, Siyah-beyazlı takıma geri döndü.

Beşiktaş’ta Slovakya kampına dahil edilmeyen İspanyol golcü, Alvaro Negredo, Siyah-beyazlı takımın Avusturya kampına katıldı. Sabah saatlerinde Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, sosyal medya hesabından Negredo ile birlikte Avusturya kampına gidiş görüntülerini yayınladı.

Fikret Orman sinyali vermişti

Geçtiğimiz hafta Slovakya’daki kampı ziyaret eden Başkan Fikret Orman, Negredo olayının yanlış anlaşıldığını belirterek, golcü oyuncunun kulübün bilgisi dahilinde İspanya’da tedavi olduğunu ifade etmişti. Başkan Orman, “Bu futbolcu tedavisi bitince kontratının gereğini yapacaktır. Kampa katılabilir. Negredo biraz uyum süreci yaşadı. Şanssız bir sezon geçirdi. Taraftar onu seviyor o da Beşiktaş’ı seviyor. Negredo’nun transfer olduğu kurla bugünkü kur arasında çok büyük fark var. Negredo’nun maliyetini azaltması için satmak istedik. Genelde takımlarda en yüksek maliyetlerle en çok santraforlar olur. Bizde o yüzden ilk başta Negredo ile yollarımızı ayırmak istedik. Satabilirsek satarız satamazsak geri döner. İspanya’da tedavisi bitince takıma katılabilir”

Şenol Güneş’in Alvaro Negredo’ya tavrı nasıl olacak?

Sakatlık sorunu yaşayan İspanyol golcünün takımdan ayrı düz koşu yapması beklenirken ilk kamp öncesinde kesin bir dille Negredo’yu kapıları kapatan Şenol Güneş’in nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI