Negredo İçin Gol Duası

Beşiktaş 'ta istenen performansı bir türlü yakalayamayan Alvaro Negredo, dün arabasıyla trafiğe takılınca ilginç bir olay yaşandı.

Beşiktaş 'ta istenen performansı bir türlü yakalayamayan Alvaro Negredo, dün arabasıyla trafiğe takılınca ilginç bir olay yaşandı. Soluğu Negredo'nun yanında alan bir taraftar, İspanyol yıldızın gollerini atması için dua etti

Federasyona yazılı talep günü

Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçı için Futbol Federasyonu'na erteleme talebinde bulunacaklarını dile getirdi. Albayrak, "Kağıt üzerinde bile 'Ne oluyoruz' dediğimiz bir fikstür var. Üç günde bir üst düzey maç oynayacağız. Fikstürün art niyetli hazırlandığını düşünmüyorum. Erteleme olmasını isteriz, olmazsa da dünyanın sonu değil. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ediyoruz. Eğer bu bir ülke işiyse bireysel bakmamak lazım" ifadelerini kullandı.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI