Negredo Özel Maske İle...

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 31 Mart Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 31 Mart Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan habere göre teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ısınma, denge ve kuvvet çalışmasıyla başladı.

Pas, top kapma, dar alanda oyun ve kontrollü pas çalışmalarının ardından minik kale maç yapıldı ve şut idmanı ile antrenman sona erdi.

Medipol Başakşehir maçında yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat edilen Alvaro Negredo, çalışmaya özel maske ile katıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI